Liefdevol Confronteren

Ergerlijke situaties doen zich in het dagelijkse leven in ruime mate voor: last van mobiele bellers in de openbare ruimte, afval wordt op straat gegooid in plaats van in de vuilnisbak, hondepoep voor uw deur, geluidsoverlast van de buren; zelfs uw partner kan een bron van irritatie zijn als hij bijv. de was ophangt op een manier die u niet prettig vindt. Het is nu mogelijk om uw vaardigheden te vergroten in het aanspreken op irritant gedrag dat medemensen vertonen.

woensdag, augustus 16, 2006

Data en Prijzen

Workshops in 2009

Voor individuele deelname aan de workshops werken we met een lijst van gegadigden. Als 6 of meer deelnemers (maximaal 12) zich in een bepaalde plaats hebben opgegeven organiseren wij de workshop op een datum waarop iedereen aanwezig kan zijn. Tot nu toe zijn er vanaf 2005 tot heden workshops geweest in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

Wil je zelf een workshop organiseren in de plaats waar je woont? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

Een workshop van 1 dag kost voor een individuele deelnemer die particulier betaalt omstreeks 120 euro, exclusief locatiekosten. Lunch, koffie & thee worden geregeld al naar gelang de mogelijkheden op de betreffende lokatie.

Daarnaast wordt de workshop in-company gegeven. Dus ook binnen je bedrijf kunnen we een of meerdere workshops organiseren, afgestemd op de situatie in het bedrijf en de branche.
Voor lezingen kun je ons eveneens benaderen.

Voor inschrijving of meer informatie neem kontakt op met Paula Gruben (pwmgrub@xs4all.nl 06-13962217)